Zapytaj o dostępność

Imię i nazwisko*
Nazwa firmy
Telefon*
Adres
Email*
Termin*

do

Rodzaj pokoju
Dostawka
Ilość pokoi*
* pole wymagane

Newsletter

Wpisz poniżej swój adres e-mail, aby być informowanym o nowościach.

O Naszym Hotelu

Przyjemna obsługa,sympatyczne miejsce,wyśmienite jedzenie tylko jechać i wypoczywać. ...

czytaj więcej



 

PROCEDURY BEZPIECZEŃSTWA ZASTOSOWANE W ZWIĄZKU Z WIRUSEM COVID- 19.

 

 

Pełna lista działań obejmująca wszystkie obszary w hotelu:

 

RECEPCJA:

- Hotel jest wyposażony w dystrybutory ze środkiem dezynfekującym, umieszczone w holu recepcyjnym, przy wejściu restauracji, w toaletach publicznych, przy wejściu do strefy SPA.

- po wejściu do hotelu, przed podejściem do recepcji Goście proszeni są o dodatkową dezynfekcję dłoni.

- recepcjonista obsługuje Gości w rękawiczkach jednorazowych.

- recepcja pracuje w systemie zmianowym.

- Gościu – pamiętaj- jeżeli jesteś chory przełóż swój pobyt – w przypadku gdy pojawisz się w Hotelu z objawami choroby, Hotel zastrzega sobie prawo do nie zameldowania Ciebie z zachowaniem zadatku.

- sugerujemy, aby wszelkie płatności odbywały się bezgotówkowo (zbliżeniowo).

- pracownik recepcji co godzinę lub w zależności od natężenia ruchu dokonuje dezynfekcji lady recepcyjnej, telefonów, klawiatury i myszki.

- przy ladzie recepcyjnej stoi maksymalnie 2 Gości ( ewentualnie rodzina 2 plus 2).

 

 

POKOJE I STREFY PUBLICZNE:

- w związku z ograniczaniem bezpośredniego kontaktu pracowników z Gośćmi, sprzątanie dzienne odbywa się na życzenie lub w 3 dobie pobytu w godzinach 10:00- 12:00, wyłącznie pod nieobecność Gości w pokoju.

- informujemy, że zwiększyliśmy częstotliwość dezynfekcji klamek i poręczy.

- w przestrzeniach publicznych umieściliśmy instrukcje nt. zachowania zasad bezpieczeństwa i higieny.

- Pokojowe pracują obowiązkowo w rękawicach.

- części wspólne- korytarze i toalety poddawane są dezynfekcji na bieżąco, nie rzadziej niż co godzinę.

 

 

GASTRONOMIA:

- przy małej liczbie Gości, śniadania serwowane będą przez obsługę do stolika z zachowaniem wszystkich środków ostrożności. Przy liczbie Gości większej niż 10, śniadania będą wydawane w formie ciągu gastronomicznego, obsługiwanego wyłącznie przez obsługę.

- dla zapewnienia maksymalnego bezpieczeństwa naszych Gości bufety obiadowe przy pakietach będą serwowane przez obsługę. Bufety będą oddzielone specjalną plexi, a dostęp do nich będzie miał tylko kelner.

- dla bezpieczeństwa naszych Gości usuwamy cukierniczki i przyprawniki – zapewniamy cukry, sól, pieprz w saszetkach.

- w restauracji goście będą korzystać ze stolików wybranych przez kelnera, stoliki będą ustawione w odstępach 2 m.

- przed wejściem do restauracji Goście będą dezynfekować dłonie, dystrybutor ze środkiem dezynfekującym zamontowany jest również przed wejściem do Restauracji.

- dezynfekcja rąk przez kelnera odbywa się każdorazowo przed obsługą Gościa, a także po niej.

- kelner dezynfekuje miejsce swojej pracy na bieżąco.

- podanie Gościom wcześniej zdezynfekowanych sztućców i jednorazowych saszetek sól/pieprz/cukier – dopiero po przyjęciu zamówienia oraz podanie jednorazowych serwetek.