Nowy fajnie zaprojektowany hotel. Jak na ogólna ciasnotę we Władysławowie to hotel stwarza wraże...
czytaj więcej
PROCEDURY BEZPIECZEŃSTWA ZASTOSOWANE W ZWIĄZKU Z WIRUSEM COVID- 19.
Pełna lista działań obejmująca wszystkie obszary w hotelu:
RECEPCJA:
- Hotel jest wyposażony w dystrybutory ze środkiem dezynfekującym, umieszczone w holu recepcyjnym, przy wejściu restauracji, w toaletach publicznych, przy wejściu do strefy SPA.
- po wejściu do hotelu, przed podejściem do recepcji Goście proszeni są o dodatkową dezynfekcję dłoni.
- recepcjonista obsługuje Gości w rękawiczkach jednorazowych.
- recepcja pracuje w systemie zmianowym.
- Gościu – pamiętaj- jeżeli jesteś chory przełóż swój pobyt – w przypadku gdy pojawisz się w Hotelu z objawami choroby, Hotel zastrzega sobie prawo do nie zameldowania Ciebie z zachowaniem zadatku.
- sugerujemy, aby wszelkie płatności odbywały się bezgotówkowo (zbliżeniowo).
- pracownik recepcji co godzinę lub w zależności od natężenia ruchu dokonuje dezynfekcji lady recepcyjnej, telefonów, klawiatury i myszki.
- przy ladzie recepcyjnej stoi maksymalnie 2 Gości ( ewentualnie rodzina 2 plus 2).
POKOJE I STREFY PUBLICZNE:
- w związku z ograniczaniem bezpośredniego kontaktu pracowników z Gośćmi, sprzątanie dzienne odbywa się na życzenie lub w 3 dobie pobytu w godzinach 10:00- 12:00, wyłącznie pod nieobecność Gości w pokoju.
- informujemy, że zwiększyliśmy częstotliwość dezynfekcji klamek i poręczy.
- w przestrzeniach publicznych umieściliśmy instrukcje nt. zachowania zasad bezpieczeństwa i higieny.
- Pokojowe pracują obowiązkowo w rękawicach.
- części wspólne- korytarze i toalety poddawane są dezynfekcji na bieżąco, nie rzadziej niż co godzinę.
GASTRONOMIA:
- śniadania serwowane są wyłącznie do pokoju.
- dla bezpieczeństwa naszych Gości usuwamy cukierniczki i przyprawniki – zapewniamy cukry, sól, pieprz w saszetkach.
- restauracja hotelowa działa wyłącznie na wynos.
- przed wejściem do restauracji Goście będą dezynfekować dłonie, dystrybutor ze środkiem dezynfekującym zamontowany jest również przed wejściem do Restauracji.
- dezynfekcja rąk przez kelnera odbywa się każdorazowo przed obsługą Gościa, a także po niej.
- kelner dezynfekuje miejsce swojej pracy na bieżąco.
- podanie Gościom wcześniej zdezynfekowanych sztućców i jednorazowych saszetek sól/pieprz/cukier – dopiero po przyjęciu zamówienia oraz podanie jednorazowych serwetek.